Utlämning av material

Viktig information från styrelsen!
Nätbyggnaden har kommit långt och bara några veckor återstår av de stora jobben. Att svetsa ihop hela nätet tar dock lite längre tid. Vi kan nu lova ett startdatum för när fibernätet är i drift och leverans av tjänster kan börja, det är den 1 november 2017.

Vi bjuder nu in alla medlemmar till medborgarhuset för att få den mediaomvandlare som ska sitta i era fastigheter. (Kallas även bredbandsswitch, har anslutning för fiber-kabel och nätverkskablar till dator/router/tv-mottagare/telefoni). Ni kommer samtidigt att få den fiberkabel som ni ska koppla mellan denna och utomhusboxen på er fasad. Ni behöver därför berätta hur många meter fiberkabel ni behöver när ni kommer.

Kom till medborgarhuset i Sexdrega när det passar er, mellan kl 17-19, onsdag den 30/8, torsdag den 7/9 eller söndag den 10/9.

När ni kvitterar ut ert material kommer ni även få nödvändig information om montage.

I samband med detta kommer föreningen också fakturera anslutningsavgiften på 2500kr (2000 + moms) för varje anslutning.